[Polska]HACCP
Wersja do druku
1. Opracowanie pełnej dokumentacji systemu HACCP. Dokumentacja HACCP jest tworzona indywidualnie dla danego obiektu i budowana razem z kierownictwem i pracownikami danego Zakładu.
Zawiera ona:
- Instrukcje wykonawcze
- Instrukcje stanowiskowe
- Procedury wykonawcze
- Procedury systemowe
- Karty i rejestry zapisu wykonywanych czynności i działań
Dokumentacja nosi tytuł; "Księga HACCP" a opiera się na 7 zasadach i dwunastoetapowej sekwencji działań zgodnie z zaleceniami Kodeksu Żywnościowego.
2. Szkolenia wewnętrzne i stanowiskowe pracowników.
3. Audyty wewnętrzne
4. Wzorcowanie termometrów (wymagane w systemie HACCP)
Po wdrożeniu systemu HACCP Firmy są w pełni przygotowane do ubiegania się o certyfikację przez niezależnego Eksperta TACIS PHARE.
Dodatkowe informacje:
Sprawdź produkty w kategorii: Usługi dla firm ->Certyfikaty i normy
|
|
|
|
EPEX Firma Inżynierska mgr inż. Piotr Błaszkiewicz
|
Ulica: | Gołębia 38 |
Miasto: | Szczecin |
Kod pocztowy: | 71-517 |
Region: | zachodniopomorskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 91 4535330 |
Faks: | +48 91 4535330 |
|
Osoba kontaktowa |
Imię i Nazwisko: | Piotr Błaszkiewicz |
Telefon stacjonarny: | +48 91 4535330 |
Telefon komórkowy: | +48 604258220 |
|
|
|
|
|