Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

 
 

 

 

EPEX Firma Inżynierska mgr inż. Piotr Błaszkiewicz

[Polska]HACCP

1. Opracowanie pełnej dokumentacji systemu HACCP. Dokumentacja HACCP jest tworzona indywidualnie dla danego obiektu i budowana razem z kierownictwem i pracownikami danego Zakładu. Zawiera ona: - Instrukcje wykonawcze - Instrukcje stanowiskowe - Procedury wykonawcze - Procedury systemowe - Karty i rejestry zapisu wykonywanych czynności i działań Dokumentacja nosi tytuł; "Księga HACCP" a opiera się na 7 zasadach i dwunastoetapowej sekwencji działań[...]

EurofirmaSzczegóły...


[Polska]Programy ochrony przed szkodnikami

Wprowadzanie Programu ochrony przed szkodnikami sanitarnymi u producentów i dystrybutorów żywności. 1. Opracowanie pełnej dokumentacji sanitarnej dla danego obiektu - wykonanie audytu "0" - rozpoznanie zagrożenia - opracowanie kart monitoringu, arkuszy trendu zagrożenia, protokołów wykonanych zabiegów - wydanie zaleceń odnośnie owadoszczelności i ratproofing danego obiektu - opracowanie planów obiektu i terenu z rozplanowaniem i zaznaczeniem zamontowanych[...]

EurofirmaSzczegóły...


[Polska]Rzeczoznawca

Specjalizacja - Towaroznawstwo i analizy jakosciowe artykułów spożywczych. Badanie jakosci. Działalność w ramach zlecenia zaewidencjonowanego przez Zespół Rzeczoznawców Zarządu Głównego Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. - opracowywanie opinii - opracowywanie ekspertyz - opracowywanie dokumentacji technicznej i technologicznej[...]

EurofirmaSzczegóły...


[Polska]Dezynsekcja, Dezynfekcja, Deratyzacja

Usługi DDD preparatami najnowszej generacji, posiadającymi atest PZH. 1. Rozpoznawanie zagrożeń szkodnikami sanitarnymi i magazynowymi. 2. Wykonywanie zabiegów dezynsekcji metodą: oprysku, zamgławiania, żelowania, gazowania. Posiadamy zezwolenie na zabiegi za pomocą preparatów I i II klasy toksyczności. 3. Przeprowadzanie zabiegów deratyzacji przy pomocy trutek stałych, mechanicznych, gazowania nor. 4. Zabezpieczanie konstrukcji drewnianych przeciw zagrzybieniom. 5. Rozpoznawanie[...]

EurofirmaSzczegóły...


[Polska]Dobra Praktyka GMP/GHP

Opracowywanie pełnej dokumentacji Dobrej Praktyki GMP/GHP dla producentów i dystrybutorów żywności. 1. GMP - Dobra Praktyka Produkcyjna - wykonanie audytu "0" - określenie szczegółowych wymagań technicznych dla konkretnego obiektu, które obejmują: teren zakładu, budynki, pomieszczenia 2. GHP - Dobra Praktyka Higieniczna zawiera szczegółowe wymagania w zakresie higieny pracowników, transportu, magazynowania i sprzedaży. Dokumentacja GMP/GHP zawiera wszystkie instrukcje[...]

EurofirmaSzczegóły...




Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję